Strauss kapi za srce – iskustva, cijena i nuspojave

Strauss kapi su poznati prirodni dodatak prehrani koji se koriste za podršku zdravlju srca i kardiovaskularnog sustava. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrane biljne ekstrakte i hranjive tvari koje su poznate po svojim blagotvornim učincima na srce i cirkulaciju. U ovom članku istražit ćemo iskustva korisnika, doziranje, preporuke, nuspojave i sve što trebate znati o Strauss kapima za srce.

Zdravlje srca

Zdravlje srca

Strauss kapi – Sastav

Advertisement

U strauss kapi imaju ovaj sastav: pročišćena voda; etanol 35% v/v; vodeno-etanolni ekstrakti: lukovice bijelog luka (Allium sativum), ploda crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista bijele imele (Viscum album), herba srdačice (Leonurus cardiaca), ploda paprike (Capsicum annuum), lista i cvijeta crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista borovnice (Vaccinium myrtillus), kore bijele vrbe (Salix alba).

Strauss kapi – kako pomažu

Angina pektoris:

Strauss kapi mogu pomoći kod angine pektoris smanjenjem napora potrebnog za nastanak bola u grudima. Također, primjećuje se blago smanjenje jačine bola u grudima i učestalost pojave pratećih simptoma bolesti srca. Nakon šest tjedana redovite upotrebe, mogu se postići značajni pomaci u olakšavanju simptoma angine pektoris.

Aritmija – Atrijalna fibrilacija:

Advertisement

Strauss kapi mogu doprinijeti normalnijem radu srca i smanjenju pojave lupanja ili preskakanja srca kod osoba s aritmijom, uključujući atrijalnu fibrilaciju. Također se primjećuje ređa pojava ovih simptoma uz smanjenje njihove intenzitete.

Visoki krvni pritisak:

Strauss kapi mogu pomoći u stabilizaciji i smanjenju visokih vrijednosti krvnog tlaka. Osobe koje koriste Strauss kapi mogu primijetiti stabilnije i niže vrijednosti krvnog tlaka te smanjenje pratećih simptoma koji su povezani s visokim krvnim tlakom.

Slaba cirkulacija:

Kod osoba s slabom cirkulacijom, Strauss kapi mogu pomoći povećanjem napora potrebnog za pojavu bolova u nogama pri hodanju. Također, primjećuje se toplija periferija tijela i smanjenje pratećih simptoma kao što su grčeviti bolovi u listovima.

Masnoće u krvi:

Strauss kapi mogu doprinijeti smanjenju povišenih vrijednosti masnoća u krvi. Važno je naglasiti da je potrebno djelovati i na uzrok povišenih vrijednosti masnoća te na zdravlje krvnih sudova kako bi se postigla potpuna kontrola nad ovim stanjem.

Uz redovitu upotrebu Strauss kapi i pridržavanje preporučenih smjernica, moguće je postići značajno poboljšanje u stanjima kao što su angina pektoris, aritmija, visoki krvni tlak, slaba cirkulacija i povišene masnoće u krvi. Važno je napomenuti da rezultati mogu varirati kod svake osobe te je stoga važno pratiti napredak pod nadzorom stručnjaka.

Stauss kapi – Napomena – Nuspojave

Kada je riječ o korištenju Strauss kapi, važno je pridržavati se određenih smjernica kako biste osigurali sigurnost i učinkovitost proizvoda. Ovaj članak donosi ključne informacije o tome tko bi trebao izbjegavati upotrebu Strauss kapi i koje mjere opreza treba poduzeti.

  • Nije prikladno za trudnice, dojilje i djecu: Strauss kapi se ne preporučuju trudnicama, dojiljama i djeci. U tim životnim fazama tijelo može reagirati drugačije na sastojke proizvoda, stoga je važno izbjegavati njihovu upotrebu kako bi se izbjegle moguće nepoželjne reakcije.
  • Čuvanje od dohvata male djece: Kao i kod svih dodataka prehrani, važno je čuvati Strauss kapi izvan dohvata male djece. Proizvod može sadržavati sastojke koji nisu prikladni za djecu i mogu uzrokovati ozbiljne probleme ako se nepravilno koriste.
  • Moguće nadraženje želučano-crijevne sluznice: Strauss kapi mogu izazvati nadražaj želučano-crijevne sluznice kod nekih osoba. Stoga se preporučuje uzimanje s hranom kako bi se smanjila iritacija i poboljšala podnošljivost.
  • Kontraindikacije: Ne preporučuje se uzimanje Strauss kapi kod osoba koje boluju od akutnih upalnih stanja, tuberkuloze, čira želuca ili dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre. Također se ne preporučuje osobama koje imaju astmu ili druge respiratorne probleme.

Važno je razumjeti da su Strauss kapi prirodni dodatak prehrani i da mogu imati interakcije s određenim zdravstvenim stanjima ili lijekovima. Prije početka uzimanja ovog proizvoda, uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom kako biste bili sigurni da je sigurno za vas. Slijedite upute proizvođača i pridržavajte se preporučenog doziranja kako biste maksimizirali koristi i smanjili rizik od nuspojava.

Strauss kapi iskustva

Večina osoba koje su koristili stauss kapi došlo je do poboljšanja:

  • Smanjenje krvnog tlaka: Mnogi korisnici su primijetili smanjenje visokog krvnog tlaka nakon uzimanja Strauss kapi. Vrijednosti krvnog tlaka postaju stabilnije i niže, što doprinosi boljem zdravstvenom stanju.
  • Poboljšanje cirkulacije: Osobe koje su patile od problema s cirkulacijom primijetile su poboljšanje u protoku krvi nakon uzimanja Strauss kapi. To se očituje smanjenjem bolova u nogama pri hodanju i osjećajem topline u udovima.
  • Smanjenje simptoma aritmije: Korisnici koji su patili od aritmija, poput atrijalne fibrilacije, primijetili su smanjenje učestalosti lupanja ili preskakanja srca nakon redovite upotrebe Strauss kapi. Ovo im je donijelo veću udobnost i sigurnost.

Strauss kapi – Cijena

Cijena Strauss kapi kreće se oko 45 eura u Hrvatskoj dok u BiH u nekim apotekama online možete pronaći po cijeni od 86KM.

Advertisement